Un assortit per assaborir-lo

A frimanGO comercialitzem amb un assortit de més de 3.000 referències distribuïdes en tres grups principals: congelat, productes a temperatura  ambient i refrigerat, que són fruit d'una rigorosa selecció i control amb l'afany de garantir-ne la seva qualitat. Ens aprofitem de l'experiència alimentària adquirida per Friman al llarg de la seva trajectòria en la distribució d'alimentació pel canal Horeca. 


TRES GRUPS PRINCIPALS  D'ALIMENTS

Distintiu dels productes Congelats a Friman
Distintiu dels productes de temperatura Ambient a Friman Distintiu dels productes Refrigerats a Friman
CONGELATS  AMBIENT REFRIGERATS
1.795 referències
693 referències
153 referències
Carnpeix i marisc, precuinats, verdures... Productes congelats a través d’un túnel de supercongelació, que garanteix que mantinguin les seves propietats i eviten que quedin petits cristalls de gel que modificarien el gust.
Emmagatzemats entre 15 i 25ºC el catàleg de productes de que disposem en temperatura ambient no es queda enrere. Gairebé 700 referències en la categoria de productes. Vina i descobreix-los a les nostres instal·lació.
Al pot petit hi ha la millor confitura, diuen i així és la nostra categoria de productes refrigerats, no tant extensa com les demés, però sempre de la mà de la millor qualitatGaudeix-ne!
* el número de referències és aproximat el nostre assortit creix i s'adapta les necessitats dels nostres clients cada setmana.