Un assortit per assaborir-lo

A frimanGO comercialitzem amb un assortit de més de 3.000 referències distribuides en les quatre temperatures: congelat, peix i marisc fresc, productes a temperatura  ambient i refrigerat, que són fruit d'una rigorosa selecció i control amb l'afany de garantir-ne la seva qualitat. Ens aprofitem de l'experiència alimentària adquirida per Friman al llarg de la seva trajectòria en la distribució d'alimentació pel canal Horeca. 


QUATRE TEMPERATURES D'ALIMENTACIÓ

Distintiu dels productes Congelats a Friman
Distintiu dels productes de Peix i marisc fresc a Friman Distintiu dels productes de temperatura Ambient a Friman Distintiu dels productes Refrigerats a Friman
CONGELATS  PEIX I MARISC FRESC AMBIENT REFRIGERATS
1.795 referències
546 referències
693 referències
153 referències
Carnpeix i marisc, precuinats, verdures... Productes congelats a través d’un túnel de supercongelació, que garanteix que mantinguin les seves propietats i eviten que quedin petits cristalls de gel que modificarien el gust.
Cada nit, els nostres compradors de Mercabarna compren, arribat dels vaixells, el peix i marisc fresc de la millor qualitat per, a l’endemà al matí, distribuir-los als nostres clients, arreu de Catalunya, La franja i nord de València.
Emmagatzemats entre 15 i 25ºC el catàleg de productes de que disposem en temperatura ambient no es queda enrere. Gairebé 700 referències en la categoria de productes. Vina i descobreix-los a les nostres instal·lació.
Diuen que en el pot petit hi ha la millor confitura, i així és la nostra categoria de productes refrigerats, no tant extensa en referències com les demés, però sempre de la mà de la millor qualitat.
Gaudeix-ne!
* el número de referències és aproximat el nostre assortit creix i s'adapta les necessitats dels nostres clients cada setmana.