Un assortit per assaborir-lo

A frimanGO comercialitzem amb un assortit de més de 3.000 referències distribuides en els quatre grups principals: congelat, peix i marisc fresc, productes a temperatura  ambient i refrigerat, que són fruit d'una rigorosa selecció i control amb l'afany de garantir-ne la seva qualitat. Ens aprofitem de l'experiència alimentària adquirida per Friman al llarg de la seva trajectòria en la distribució d'alimentació pel canal Horeca. 


QUATRE GRUPS PRINCIPALS  D'ALIMENTS

Distintiu dels productes Congelats a Friman
Distintiu dels productes de Peix i marisc fresc a Friman Distintiu dels productes de temperatura Ambient a Friman Distintiu dels productes Refrigerats a Friman
CONGELATS  PEIX I MARISC FRESC AMBIENT REFRIGERATS
1.795 referències
546 referències
693 referències
153 referències
Carnpeix i marisc, precuinats, verdures... Productes congelats a través d’un túnel de supercongelació, que garanteix que mantinguin les seves propietats i eviten que quedin petits cristalls de gel que modificarien el gust.
Cada nit, els nostres compradors de Mercabarna compren, arribat dels vaixells, el peix i marisc fresc de la millor qualitat per, a l’endemà al matí, distribuir-los als nostres clients, arreu de Catalunya, La franja i nord de València.
Emmagatzemats entre 15 i 25ºC el catàleg de productes de que disposem en temperatura ambient no es queda enrere. Gairebé 700 referències en la categoria de productes. Vina i descobreix-los a les nostres instal·lació.
Diuen que en el pot petit hi ha la millor confitura, i així és la nostra categoria de productes refrigerats, no tant extensa en referències com les demés, però sempre de la mà de la millor qualitat.
Gaudeix-ne!
* el número de referències és aproximat el nostre assortit creix i s'adapta les necessitats dels nostres clients cada setmana.